AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bir göl görmek

Kahve falında temiz bir göl görmek

Kahve falında temiz bir göl görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında temiz bir göl gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, konuyu açmamakta fayda var.

Kahve falında temiz gölde yüzmek aile içinde husumet gelişeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz bir göl görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında temiz göle girmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında temiz göl görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında gölde balıklarla yüzmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında durgun göl görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölden abdest almak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına işaret eder.

Kahve falında balıklı göle düşmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir