AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz gölde yüzmek

Kahve falında temiz gölde yüzmek

Kahve falında temiz gölde yüzmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Garip, çılgın ya da sadece değişik olarak adlandırılabilecek davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında temiz gölde yüzmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında temiz göle girmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz göl görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına işarettir.

Kahve falında temiz bir göl görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında kirli gölde yüzdüğünü görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil gölde yüzmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kirli gölde yüzmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında gölde yüzdüğünü görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir