AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz denizde yüzmek

Kahve falında temiz denizde yüzmek

Kahve falında temiz denizde yüzmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine inanılır.

Kahve falında temiz denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler yaşamanız mümkündür.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Kahve falında temiz denizde yüzmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında temiz denizde yüzdüğünü görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz bir denizde yüzmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında temiz havuzda yüzmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz sularda yüzmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında temiz derede yüzmek üzüntülerinin son bulacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir