AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bir denizde yüzmek

Kahve falında temiz bir denizde yüzmek

Kahve falında temiz bir denizde yüzmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz bir denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız olaylar sözünüzü tutamamanıza sebep olabilirler.

Kahve falında temiz bir denizde yüzmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine delalet eder.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, ömür boyu başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz denizde yüzdüğünü görmek manevi mutluluğu tadacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz denizde yüzmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine delalettir.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında temiz suda yüzdüğünü görmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, yapılan hataların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında temiz gölde yüzmek dualarının karşılığını alacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek hayal kırıklığına uğratılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir