AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su içinde yüzmek

Kahve falında temiz su içinde yüzmek

Kahve falında temiz su içinde yüzmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, gözyaşı döküleceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, verimliliğinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz sularda yüzmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde yılan görmek ortak işlere gireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında temiz su içinde yürümek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında temiz suyun içinde olmak kısa sürede başarısının artacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine alamet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde yürümek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir