AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında temiz denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında temiz denizde yüzdüğünü görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında temiz denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı hedef veya amaçlarınıza ulaşmak konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında temiz denizde yüzdüğünü görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz bir denizde yüzmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında temiz denizde yüzmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Kahve falında çok temiz suda yüzmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz bir suda yüzmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir