AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz havuzda yüzmek

Kahve falında temiz havuzda yüzmek

Kahve falında temiz havuzda yüzmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, her geçen gün sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz sonlanabilir veya ilişkilerde sonuç elde edilebilir.

Kahve falında temiz havuzda yüzmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına inanılır.

Kahve falında temiz havuza girmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda temiz su görmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında temiz havuz suyu görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına inanılır.

Kahve falında temiz havuz görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz havuza atlamak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalettir.

Kahve falında havuzda balıkla yüzmek bir organizasyona katılacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir