AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz derede yüzmek

Kahve falında temiz derede yüzmek

Kahve falında temiz derede yüzmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına delalettir.

Kahve falında temiz derede yüzmek gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Kahve falında temiz derede yüzmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz dereden su içmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz akan dere görmek kötü haberler alacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işarettir.

Kahve falında derede temiz su görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında temiz berrak dere görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz bir dere görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulur.

Kahve falında temiz dere görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz derede yürümek onlardan hayırsızlık göreceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir