AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, daha kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, dertlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında temiz denizde yüzdüğünü görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz bir denizde yüzmek ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz denizde yüzmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek borcunun da hafifleyeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz sularda yüzmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz su deniz görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz deniz suyu görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir