AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz sularda yüzmek

Kahve falında temiz sularda yüzmek

Kahve falında temiz sularda yüzmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz sularda yüzmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevdiğiniz kişilerle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek geç de olsa huzura erileceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında temiz sularda yüzmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalettir.

Kahve falında çok temiz suda yüzmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz bir suda yüzdüğünü görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz bir havuzda yüzmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına işarettir.

Kahve falında temiz bir denizde yüzmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine inanılır.

Kahve falında temiz denizde yüzdüğünü görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir