AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa çamaşır sermek

Kahve falında mezarlığa çamaşır sermek

Kahve falında mezarlığa çamaşır sermek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığa çamaşır sermek gördüyseniz:

  • Kendinizi kötü bir duruma düşürmemek veya imajınıza zarar vermemek için gayret göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında mezarlığa çamaşır sermek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çamaşır sermek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında temiz çamaşır sermek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, malının artmasına, bereketlenmesine delalettir.

Kahve falında ıslak çamaşır sermek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine yorulur.

Kahve falında damda çamaşır sermek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında balkonda çamaşır sermek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında kirli çamaşır sermek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yaş çamaşır sermek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, güzel bir iş fırsatına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir