AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz beyaz perde görmek

Kahve falında temiz beyaz perde görmek

Kahve falında temiz beyaz perde görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Kahve falında temiz beyaz perde gördüyseniz:

  • İlişkilerdeki bir değişiklik ilerleme yollarınızda fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında temiz beyaz perde görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında temiz perde takmak çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz perde görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül perde almak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında tül beyaz perde görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkanmış beyaz perde görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kalp kırıklığına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz perde kesmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz perde çekmek mal ve mülk sahibi olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir