AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz perde kesmek

Kahve falında beyaz perde kesmek

Kahve falında beyaz perde kesmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz perde kesmek gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok.Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Kahve falında beyaz perde kesmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kendine döneceğine inanılır.

Kahve falında tül perde kesmek hayal kırıklığına uğratılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perde kesmek hedeflere ulaşamayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında perdeyi kesmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine alamet eder.

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz perde takmak işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında uzun beyaz perde görmek ailesini utandırmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tül perde görmek daima önüne bakacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir