AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz perde çekmek

Kahve falında beyaz perde çekmek

Kahve falında beyaz perde çekmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, rahat bir işe girileceğine, ayıplı yolara sapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde çekmek gördüyseniz:

  • Bazen insanların üzerinde tartışarak birbirini anlaması daha kolay olabiliyor.

Kahve falında beyaz perde çekmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tül perde çekmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, hidayete ereceğine tabir olunur.

Kahve falında perdeleri çekmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında perdeyi çekmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında camda beyaz perde görmek hem çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tül perde almak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, aklına giren şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde astığını görmek kazancının günden güne azalacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun beyaz perde görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir