AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz perde takmak

Kahve falında temiz perde takmak

Kahve falında temiz perde takmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, bazı konularda konuşulacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında temiz perde takmak gördüyseniz:

  • Aklınızdakinin çok dışında, belli yaklaşımlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilecek bir çözüm veya seçenek yüzünü gösterebilir.

Kahve falında temiz perde takmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz beyaz perde görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz perde görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında cama perde takmak günahkâr olacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına yorulur.

Kahve falında tül perde takmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında eski perde takmak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz perde takmak kendi şansını kendi yaratacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında perde takmak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir