AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz perde görmek

Kahve falında temiz perde görmek

Kahve falında temiz perde görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, fesat kimselerin çıkacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz perde gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Kahve falında temiz perde takmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulur.

Kahve falında temiz beyaz perde görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, üzüntülü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında temiz perde görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perde takmak mutluluktan havalara uçulacağına, elindekileri de alıp götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi perde görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun beyaz perde görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında perdeleri çekmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında tül perde dikmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir