AnaSayfa / Genel / Kahve falında tellerden geçmek

Kahve falında tellerden geçmek

Kahve falında tellerden geçmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına alamet eder.

Kahve falında tellerden geçmek gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz oldukça düşecek.

Kahve falında tel örgüden geçmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında tellerden geçmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, evlatların hayırsız çıkacağına delalet eder.

Kahve falında dikenli tellerden geçmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli telden geçmek başını borçlardan kaldıramayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında tek tel saç görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine işaret eder.

Kahve falında siyah tel toka görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik telleri görmek işlerin iyiye gideceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında telli babayı görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir