AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli tellerden geçmek

Kahve falında dikenli tellerden geçmek

Kahve falında dikenli tellerden geçmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına inanılır.

Kahve falında dikenli tellerden geçmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Kahve falında dikenli tellerden geçmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında dikenli telden geçmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikenli telden atlamak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikenli tel örgü görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Kahve falında dikenli tel görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında dikenli tele takılmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında tel örgüden geçmek huzurlu günler geçirileceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalettir.

Kahve falında tellerden geçmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir