AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek tel saç görmek

Kahve falında tek tel saç görmek

Kahve falında tek tel saç görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, rahatsızlık duyulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek tel saç gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tek tel beyaz saç görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek tel saç görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yemekte saç teli görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç teli saymak helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine rivayet eder.

Kahve falında birine saç teli vermek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birkaç tel beyaz saç görmek evine bereket geleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına delalettir.

Kahve falında ağızda saç teli olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında yerde saç telleri görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, itibar kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir