AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel örgüden geçmek

Kahve falında tel örgüden geçmek

Kahve falında tel örgüden geçmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, amaçlarına ulaşacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına inanılır.

Kahve falında tel örgüden geçmek gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, yaratıcılık gerektiren işleri veya parasal başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında tel örgüden geçmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tel örgüden atlamak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında terör örgütü görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dikenli telden geçmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında tellerden geçmek sorunların kalmayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dikenli tellerden geçmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tel duvar görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dikenli telden atlamak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir