AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik telleri görmek

Kahve falında elektrik telleri görmek

Kahve falında elektrik telleri görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işarettir.

Kahve falında elektrik telleri gördüyseniz:

  • Değilse, bazı şeylerin hazır hale gelmesi için beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında elektrik tellerinin koptuğunu görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik tellerinin yandığını görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, asla harama bulaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik telleri görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında elektrik telli görmek bolluğun ve verimin de artacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrik teli görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalettir.

Kahve falında elektrik direği görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında elektrik panosu görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elektriği kesmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir