AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tel toka görmek

Kahve falında siyah tel toka görmek

Kahve falında siyah tel toka görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tel toka gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrularına göre değil kendi bildiklerinize göre yola devam etmelisiniz.

Kahve falında siyah tel toka görmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayırlı günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında tel toka toplamak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında tel toka almak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tel toka çalmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tel toka bulmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında tel toka görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında saç tel toka takmak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, işindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında tel toka takmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir