AnaSayfa / Genel / Kahve falında telli babayı görmek

Kahve falında telli babayı görmek

Kahve falında telli babayı görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, üstünlük elde edeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telli babayı gördüyseniz:

  • Değişik yöntemler maddi kazanç sağlamanıza da yardım edebilir.

Kahve falında telli baba türbesini görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında telli babaya gitmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telli baba türbesi görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telli babayı görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde saç telleri görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, malının da eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında gelin teli almak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, gelirinin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında dişe tel takıldığını görmek zahmete ve derde düşeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında dikenli tellerden geçmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir