AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli telden geçmek

Kahve falında dikenli telden geçmek

Kahve falında dikenli telden geçmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, terfi alamayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalettir.

Kahve falında dikenli telden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında dikenli telden geçmek sevinç dolu haberler alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikenli tellerden geçmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında dikenli tele takılmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dikenli tel görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında dikenli tel örgü görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, hastalanacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dikenli telden atlamak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tellerden geçmek geçim derdinin son bulacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına inanılır.

Kahve falında tel örgüden geçmek başarı kaydedeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir