AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonunun denize düştüğünü görmek

Kahve falında telefonunun denize düştüğünü görmek

Kahve falında telefonunun denize düştüğünü görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında telefonunun denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım gerektiren olaylarda beklenmedik durumlar oluşabilir.

Kahve falında telefonunun denize düştüğünü görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonu denize düşürmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize telefon düşürmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya düşen telefon görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, önemli bir makama terfi alacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonu düşürmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir