AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya düşen telefon görmek

Kahve falında suya düşen telefon görmek

Kahve falında suya düşen telefon görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, para ve makam sahibi olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına yorulur.

Kahve falında suya düşen telefon gördüyseniz:

  • Son aylarda bazı konulara bakış açınız değişmiş olabilir.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında telefonu suya düşürmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında suya düşen telefon görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Kahve falında telefonun suya düşmesini görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında suya telefon düşürmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında telefonunu suya düşürmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonunun suya düştüğünü görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, yapılan işte ustalaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir