AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, bekârlığına da veda edeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, işlerini tek başına yöneteceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek sermayesini kaybedeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu düşürmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir