AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu düşürmek

Kahve falında telefonu düşürmek

Kahve falında telefonu düşürmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında telefonu düşürmek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir sorunu ile uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında tuvalete telefon düşürmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında telefonunu düşürmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında telefonun düşüp yaralandığını görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonunu suya düşürmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu suya düşürmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonu düşürmek rakiplerine büyük fark atacağına, kişinin evlatlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonunu tuvalete düşürmek dertlerin yükünden kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir