AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize telefon düşürmek

Kahve falında denize telefon düşürmek

Kahve falında denize telefon düşürmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, saygınlık göreceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, engellerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize telefon düşürmek gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Kahve falında telefonunun denize düştüğünü görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında telefonu denize düşürmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denize telefon düşürmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonunu tuvalete düşürmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında suya telefon düşürmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonu düşürmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir