AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu denize düşürmek

Kahve falında telefonu denize düşürmek

Kahve falında telefonu denize düşürmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, barış için adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonu denize düşürmek gördüyseniz:

  • Başka insanların talepleri nedeniyle yavaşlayan veya nedensiz geçmişte kalan eski hedeflerinize ulaşabilmek veya işleri tekrar yoluna koyabilmek için bir değişiklik yapılması gerekiyor.

Kahve falında denize telefon düşürmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hem de çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında telefonu denize düşürmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonunun denize düştüğünü görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kısmetlerinin de kapanacağına işaret eder.

Kahve falında suya düşen telefon görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Kahve falında telefonun suya düşmesini görmek başarılarının bir ömür süreceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonun düşüp yaralandığını görmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir