AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonun camının çatladığını görmek

Kahve falında telefonun camının çatladığını görmek

Kahve falında telefonun camının çatladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonun camının çatladığını gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız insanlarla duygusal bağlar oluşturmak istememekte haklısınız.

Kahve falında telefonun camının çatladığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında camın çatladığını görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulur.

Kahve falında telefon ekranının çatladığını görmek gülen yüzünün de solacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonun çatladığını görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında topuğunun çatladığını görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında elinin çatladığını görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının çatladığını görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir