AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin çatladığını görmek

Kahve falında elinin çatladığını görmek

Kahve falında elinin çatladığını görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında elinin çatladığını gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Kahve falında ellerinin çatladığını görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında elinin çatladığını görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, işlerin yavaşlayacağına alamet eder.

Kahve falında binanın çatladığını görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına işarettir.

Kahve falında yüzüğünün çatladığını görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında göbeğin çatladığını görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynanın çatladığını görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine yorulur.

Kahve falında ön dişin çatladığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir