AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonun çatladığını görmek

Kahve falında telefonun çatladığını görmek

Kahve falında telefonun çatladığını görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında telefonun çatladığını gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında telefonun çatladığını görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonun camının çatladığını görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon ekranının çatladığını görmek maddi zarara gireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında yüzüğün çatladığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğünün çatladığını görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yumurtanın çatladığını görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünün çatladığını görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin çatladığını görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir