AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon ekranının çatladığını görmek

Kahve falında telefon ekranının çatladığını görmek

Kahve falında telefon ekranının çatladığını görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, ev sahibi olacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına delalettir.

Kahve falında telefon ekranının çatladığını gördüyseniz:

  • Başka insanların talepleri nedeniyle yavaşlayan veya nedensiz geçmişte kalan eski hedeflerinize ulaşabilmek veya işleri tekrar yoluna koyabilmek için bir değişiklik yapılması gerekiyor.

Kahve falında telefon ekranının çatladığını görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon ekranının kırıldığını görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar ekran görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ekran görmek gelirinin eksileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında dev ekran görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında büyük ekran televizyon görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında bilgisayar ekranı görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında telefonun çatladığını görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir