AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının çatladığını görmek

Kahve falında ayağının çatladığını görmek

Kahve falında ayağının çatladığını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, rızkın genişleyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının çatladığını gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında ayağının çatladığını görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında evinin duvarının çatladığını görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topuklarının çatladığını görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında elinin çatladığını görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, imkânların günden güne azalacağına tabir olunur.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek bankadaki hesabının kabaracağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Kahve falında camın çatladığını görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerin çatladığını görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işarettir.

Kahve falında kulağının çatladığını görmek daha büyük adımlar atılacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir