AnaSayfa / Genel / Kahve falında camın çatladığını görmek

Kahve falında camın çatladığını görmek

Kahve falında camın çatladığını görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, evlatlarından hayır bulacağına, işinden geri kalacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına tabir olunur.

Kahve falında camın çatladığını gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında telefonun camının çatladığını görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında camın çatladığını görmek kısmetlerin günden güne artacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün çatladığını görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurtanın çatladığını görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alyansın çatladığını görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına işaret eder.

Kahve falında alyansının çatladığını görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında nişan yüzüğünün çatladığını görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, yeni bir araba satın alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir