AnaSayfa / Genel / Kahve falında topuğunun çatladığını görmek

Kahve falında topuğunun çatladığını görmek

Kahve falında topuğunun çatladığını görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, konforunun yerinde olacağına, farklı şeyler deneyeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında topuğunun çatladığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yaratıcı değişiklikler meydana gelebilir.

Kahve falında topuklarının çatladığını görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında topuğunun çatladığını görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında depremde evinin duvarının çatladığını görmek üçüncü gözünün açılacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarının çatladığını görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbeğin çatladığını görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtanın çatladığını görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında yerin çatladığını görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sağlık ve şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında alyansının çatladığını görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir