AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon kabı almak

Kahve falında telefon kabı almak

Kahve falında telefon kabı almak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, eşlerinin kapanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında telefon kabı almak gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Kahve falında telefon kabı almak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işarettir.

Kahve falında telefon kabı görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonu kapatmak yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ağız tadının da kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu yüzüne kapatmak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonu kapatmak parasının her zaman bereketli olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında telefon kapatmak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işaret eder.

Kahve falında evliya kabrinde dua etmek iftiraya maruz kalınacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir