AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon kabı görmek

Kahve falında telefon kabı görmek

Kahve falında telefon kabı görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon kabı gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı açıkça ifade etmeniz sizi meşgul edecek bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında telefonu yüzüne kapatmak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında telefon kabı almak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonu kapatmak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında telefon kabı görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret eder.

Kahve falında telefon kapatmak sayılacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu kapatmak işlerinin kolaylaşacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kapatmak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak kabeyi görmek çaresiz kalacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir