AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon kapatmak

Kahve falında telefon kapatmak

Kahve falında telefon kapatmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon kapatmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda en zor durumları çözebilir veya en zor soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Kahve falında telefonu kapatmak kötü günlerin biteceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında telefon kapatmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu yüzüne kapatmak uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kapatmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalettir.

Kahve falında telefon kabı görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon kabı almak can sıkıntısının geçeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine inanılır.

Kahve falında kabede kuran okunduğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabeye gideceğini görmek ticarette başarılı olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir