AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu kapatmak

Kahve falında telefonu kapatmak

Kahve falında telefonu kapatmak kötü durumlara düşürüleceğine, her daim bereketli işler yapacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, yarar sağlamayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında telefonu kapatmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat veya arkadaşlarınız ya da ailenizle yaşayacağınız bir macera hayatınızı gözden geçirmenize veya bakış açınızı yenilemenize neden olabilir.

Kahve falında telefonu kapatmak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kapatmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon kapatmak yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında telefon kabı görmek çok büyük bir işe girileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında telefon kabı almak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonu yüzüne kapatmak sorunların ve dertlerin biteceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kabede görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına inanılır.

Kahve falında kitap kabı görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir