AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu denize atmak

Kahve falında telefonu denize atmak

Kahve falında telefonu denize atmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, yeni kararlar alınacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonu denize atmak gördüyseniz:

  • Biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Kahve falında telefonu denize atmak huzura ve sıhhate kavuşacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonu atmak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına inanılır.

Kahve falında telefonu atmak hayatının kötüye doğru gideceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret eder.

Kahve falında telefonu suya atmak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonla mesaj atmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında telefondan mesaj atmak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonu yere atmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet eder.

Kahve falında telefon atmak etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir