AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu atmak

Kahve falında cep telefonu atmak

Kahve falında cep telefonu atmak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu atmak gördüyseniz:

  • Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonu atmak iyi habere, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonun çaldığını görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu konuşmak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu vermek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla mesajlaşmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu düşürmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir