AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon atmak

Kahve falında telefon atmak

Kahve falında telefon atmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret eder.

Kahve falında telefon atmak gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Kahve falında telefonla mesaj atmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefonu atmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında telefondan mesaj atmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına işarettir.

Kahve falında telefonu denize atmak dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon atmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine inanılır.

Kahve falında telefonu suya atmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında telefonu atmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında telefonu yere atmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir