AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefondan mesaj atmak

Kahve falında telefondan mesaj atmak

Kahve falında telefondan mesaj atmak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet eder.

Kahve falında telefondan mesaj atmak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında telefondan mesaj atmak adımların çok iyi bir yol açacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla mesaj atmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına inanılır.

Kahve falında telefon mesaj görmek talihinizin artacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında telefonuna mesaj gelmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sorunların çabucak atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla mesajlaştığını görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, üzerinde kafa yoracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefondan mesaj almak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonla mesaj almak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir