AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu atmak

Kahve falında telefonu atmak

Kahve falında telefonu atmak sebep olacağına, bereketli günler geçirileceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonu atmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kimse hakkında size nakledilen şeyleri ya da o insanla ilgili yapılan yorumları basit bir kıskançlık yüzünden yapılıyor zannetmeyin.

Kahve falında telefonu suya atmak sevineceğine ve mutlu olacağına, yaşamını kolaylaştıracağına işaret eder.

Kahve falında telefonu atmak başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon atmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, atılan adımların zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında telefonla mesaj atmak sağlık sorunları varsa düzeleceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu atmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında telefonu yere atmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonu denize atmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefondan mesaj atmak hırsızlık yapacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir