AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu suya atmak

Kahve falında telefonu suya atmak

Kahve falında telefonu suya atmak gösterişli halinin hemen fark edileceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, heveslerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefonu suya atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda uzun vadeli sözler verilebilir, anlaşmalar imzalanabilir.

Kahve falında telefonu suya atmak dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefondan mesaj atmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında telefonu atmak çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, kar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefonu yere atmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonu denize atmak sıkıntıdan kurtulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon atmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonu atmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla mesaj atmak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir