AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonu kırık görmek

Kahve falında telefonu kırık görmek

Kahve falında telefonu kırık görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında telefonu kırık gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.

Kahve falında telefonu kırık görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunu kırık görmek birçok kişiye yardım edeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık cep telefonu görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kırık telefon görmek hem işinde başarılı olacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine inanılır.

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklarını kırık görmek doğru bir karar verileceğine, hak yoluna döneceğine delalet eder.

Kahve falında kırık anahtar almak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına delalettir.

Kahve falında kırık kulaklık görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir