AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık fincan tabağı görmek

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, işlerin yolundan çıkacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kırık fincan tabağı gördüyseniz:

  • Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek şansının kötüye gideceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işaret eder.

Kahve falında fincan tabağı görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kahve fincanı görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kırık fincan görmek şükredeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kenarı kırık tabak görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek büyük tartışmaların yapılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık tabak görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir