AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını kırık görmek

Kahve falında ayaklarını kırık görmek

Kahve falında ayaklarını kırık görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, yönlendireceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını kırık gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ayağı kırık köpek görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı kırık kedi görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayağı kırık görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının ayağı kırık görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret eder.

Kahve falında ayağı kırık at görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağının kırık olduğunu görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağını kırık görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kırık ayak görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir